Dansk Freelance Episerver Ekspert

Scroll Down

Hej! Jeg hedder Allan, jeg står bag CodeArt ApS og jeg blogger på dette site.

Jeg har arbejdet for Episerver i mere end 10 år, i mange forskellige tekniske roller og haft en finger med i ganske mange features og add-ons gennem tiden. Siden september 2018 har jeg været freelance Episerver ekspert med fokus på CMS, Episerver Find, Azure, ElasticSearch og .NET udvikling generelt.

Jeg håber at kunne hjælpe rigtig mange forskellige kunder - både i Danmark og udenlands med deres projekter, så derfor binder jeg mig nødig på kontrakter længere end 3 måneder - og jeg kan som regel også højst levere 4 dage om ugen da jeg reserverer 20% af min tid til at blogge, bygge open source add-ons og være aktiv i Episervers udvikler community.

Jeg arbejder gerne on-site i Københavns området - ellers har jeg også god erfaring med at arbejde remote - med on-site besøg.

De projekter jeg allerhelst kaster mig ud i er fx.:

  • Hjælpe med at starte et nyt projekt op - lave arkitektur og prototyper af de mere nytænkende/udfordrende dele - gerne som "kundens mand" i samarbejde med en lokal Episerver partner.
  • Lave arbejdende workshops med både marketing folk og udviklere hvor vi sammen kan blive inspireret til nye visioner for jeres site
  • Bygge integrationer mellem Episerver og alt mellem himmel og jord
  • Gennemgå et eksisterende Episerver site og komme med anbefalinger til nemme, hurtige forbedringer - fx. addons.
  • Formidle og opstarte projekter med off-shore udviklings teams. Fx. har jeg et tæt samarbejde med Niteco i Vietnam - hvor jeg være on-site arkitekt/bridge-engineer der sørger for at arbejdet løser de mål det skal.
  • Spillende træner der kan hjælpe med at få et udviklingshold i DK uden Episerver erfaring igang med et projekt.
  • Jeg brænder også for at hjælpe andre startups i gang - og tager altid gerne en snak om hvilken teknologi de skal anvende - og ideer til hvordan de griber det an.

 

Kunne du tænke dig at få mig på besøg i din virksomhed? Tag fat i mig - information findes nedenfor - hvor du også kan læse mere på engelsk om mine kompetencer.

 

Allan