Digizuite

Marketing medie (DAM)-virksomheden Digizuite havde brug for et helt unikt skill-set for at kunne skabe det bedste slutprodukt for deres kunder. Derfor fik de fat i CodeArt, som har været arkitekten bag verdens førende produkt til integration mellem et DAM-system og Episerver-websites.

Digizuite er en Digital Asset Management-virksomhed, også kendt som DAM, der leverer optimale løsninger til håndtering og distribution af marketing-mediefiler. De ønskede at tilføje et nyt, unikt produkt til deres kunders Episerver-brugere og ledte derfor efter den helt rigtige virksomhed til at hjælpe dem med at udvikle det.

Med det store kendskab CodeArt har til Episerver, blev Digizuite en af de første og største kunder i virksomheden. Det helt store projekt var at få DAM til at virke totalt integreret med Episerver, og det lykkedes med stor succes.

“Vi havde brug for noget helt nyt og unikt, som ikke var set før, og der havde CodeArt det helt rigtige skill-set. De har hjulpet os med at lave en løsning, der smelter helt ind i Episerver, og som har en stor konkurrencefordel”, fortæller Kim Wolters, CEO i Digizuite, der er mere end tilfreds med resultatet, hvor Episerver-brugere nu kan bruge billeder, filer, dokumenter og videoer fra DAM fuldstændig, som hvis de lå direkte i Episerver. 

Lær mere om integrationen mellem Episerver og Digizuite her digizuite.com og her damforepiserver.com.

Kreative løsninger til slutbrugeren

At udvikle nye produkter og finde frem til unikke løsninger kræver kreativitet og forståelse for slutbrugeren. Det er nogle evner, der er meget nødvendige i samarbejdet med Digizuite, der skaber helt unikke løsninger for deres brugere.

”At komme op med en unik løsning kræver stor indsigt i problemstillingen og en forståelse for slutbrugeren. CodeArt var gode til at gå ind i processen og have et godt blik for både designernes og udviklernes behov, således at løsningen hjælper Episerver-kunder og -partnere med at udvikle mere avanceret funktionalitet og personalisering”, fortæller Kim Wolters.

CodeArt er ikke en one-size-fits-all-virksomhed, hvor der er et bestemt udvalg af services, som kunden så skal passe sig ind efter. Hos CodeArt bliver der udviklet unikke løsninger, hvor kreativitet er et af kodeordene.

Et fælles værdigrundlag

Det kræver selvfølgelig en tæt kontakt at skabe noget så unikt, og Kim fortæller også, at det tætte samarbejde har været en stor styrke i samarbejdet med CodeArt. For at kunne skabe et godt produkt kræver det også et fælles udgangspunkt, som CodeArt og Digizuite i høj grad har oplevet.

”Vi hviler på et fælles værdigrundlag, hvor det at lave kvalitetsløsninger er vigtigt for begge parter. Passion er vigtigt, og vi oplever CodeArt som superengageret og passioneret, og vi kan godt lide at arbejde sammen med andre mennesker, der bærer passionen i hjertet”, fortæller Kim Wolters om samarbejdet med CodeArt.

Derudover har det været vigtigt for både CodeArt og Digizuite at kunne skabe en langvarig relation, så produktet fortsat kan udvikle sig til glæde for slutbrugerne. Digizuite har selv overtaget mere af vedligeholdelsen med integrationen, men CodeArt er stadig involveret i virksomheden og yder blandt andet rådgivning og udvikler undervisningsmateriale til vedligehold af integrationen.

Allan Thraen

Founder and CEO. Software Architect. Developer. Optimizely Expert, OMVP.
Get acquainted