Om os

Velkommen hos CodeArt

 

Uden en god online tilstedeværelse kommer din virksomhed ingen vegne. CodeArt hjælper dig og din virksomhed med at nå nye højder og kan både hjælpe med website-løsninger, produktintegration, strategiudvikling, generel rådgivning, indhold og alt derimellem. Vi forener det tekniske, strategien og indholdet, så du på elegant vis kan fortælle dine kunder, hvad du kan hjælpe dem med.

 

En udvidelse af dit team

Mange virksomheder bruger ofte et stort konsulenthus eller et full-service-bureau til at hjælpe dem med at sætte det hele op. Måske det samme gælder for dig og din virksomhed? Hvis det gør, så har du måske oplevet, hvordan nogle processer kan tage lang tid, og hvordan de små dag-til-dag-ting ikke rigtig bliver fikset hurtigt og elegant. Det gælder både i forhold til dit website, indholdet og strategiudviklingen.

De store bureauer er gode til at sætte det helt store op, men derefter, når det sjove virkelig skal til at begynde, mangler der ofte en god kontakt og et engagement til at få de daglige ting til at fungere uden problemer. De er ikke nødvendigvis en del af hverdagen.

 CodeArt blev startet for netop at være det bureau, der får din hverdag til at glide nemmere. Vi stræber efter at være din samarbejdspartner, der tager ansvar og engagerer sig i din digitale løsning og bliver en form for udvidet del af dit team. Udover at vi selvfølgelig kan sætte det hele op, så fortsætter vi også arbejdet, så der løbende kan blive forbedret og udviklet, som din virksomhed får brug for nye funktioner, løsninger og udvidelser.

 

Vores mission

CodeArt består af en gruppe eksperter inden for forskellige discipliner, der alle omhandler at skabe den absolut bedste online oplevelse for besøgende på et website, og alle hos CodeArt er nysgerrige og nørdede omkring, hvordan man via teknologi og indhold kan skabe den absolut bedste online tilstedeværelse.

CodeArt blev startet af Allan Thraen, der blandt andet er Episerver-ekspert og har arbejdet med det i mange år. Efterfølgende er han begyndt at samarbejde med eksperter inden for forskellige områder, så en fuld løsning kan leveres til kunderne. Vi kan både levere et fuldt opbygget website, indholdet, det grafiske, strategien, costum-løsninger til netop din forretning og alt derimellem.

 

3 grunde til at vælge CodeArt:

- Engagerer sig i det daglige og leverer ikke kun den overordnede pakke

- Bredt felt af eksperter, så vi kan levere en all-around løsning

- Førende inden for Episerver

 

Vil du lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed til den bedste online tilstedeværelse? Så kontakt os nedenfor, så vender vi lynhurtigt tilbage.

 

Du kan også læse mere om, hvad vi kan tilbyde her.