Online Succes på abonnement

Få en fast aftale hvor vi hver måned afsætter timer til at assistere og forbedre online oplevelsen af jeres website.

Få en fast aftale hvor vi hver måned afsætter timer til at assistere og forbedre online oplevelsen af jeres website.

Nettet er ikke statisk, og det skal dit website heller ikke være. Hos CodeArt ser vi ikke et website som et engangsprojekt, men istedet en kontinuerlig rejse hvor man konstant forbedrer oplevelsen - både for de besøgende og redaktørerne.

Det gælder naturligvis både teknologien, online strategien, designet og indholdet. Derfor hjælper vi gerne med en fast aftale, så man undgår de hurtige ad-hoc løsninger, men istedet kan tænke store baner og langsigtede forbedringer såvel som hurtige gevinster. En sådan aftale vil typisk omfatte 2-4 dage om måneden, timer man kan bruge på den ekspertise hos os der passer bedst i situationen. Det gælder både vores in-house ekspertise indenfor Episerver, Contentful, Design samt front og backend udvikling, men også vores faste samarbejdspartnere med mange års erfaring indenfor online strategi, branding, virale videoer, indholds levering og SEO optimering.

Det kan sammenlignes med at have et helt hold af eksperter der aktivt både rådgiver og assistere som en del af holdet - omend i begrænsede timer. Men selv hvis behovet for yderligere timer skulle opstå, så løser vi som regel det ganske smidigt hvis der er kapacitet til rådighed.

Hvis du vil høre mere om hvordan vi kan arbejde sammen, kan du udfylde nedenstående formular.

Få et godt tilbud

For at følge GDPR reglerne skal du her give et tilsagn til at vi må gemme de informationer du har udfyldt. Vi gemmer dem i max 90 dage og kun til vores eget brug.

Jeg giver hermed tilladelse til at dette websted må gemme de data jeg har udfyldt i ovenstående formular.