Website Service Check

Hvad er dine prioriteter for dit website lige nu? Hvad burde de være? Hvad er den hurtigeste og billigeste måde at opnå en højere konvertering eller mere produktive redaktører? Med et service check gennemgår vi dit site og kommer med vores bud.

Hver eneste gang vi bliver inviteret på besøg hos en kunde for at holde en workshop omkring deres website, ser vi det som en unik mulighed for at lære om deres specifikke forretningsbehov - og samtidig lære fra os - om hvordan de for eksempel kan bruge deres Episerver løsning mere optimalt, hvilke add-ons der vil kunne spare arbejde - og hvad der i vores øjne bør prioriteres.

Typisk er det et on-site besøg, men det kan dog også klares remote. Som regel afsætter vi 2 dage. Den første dag bruger vi på at få et overblik over sitet. Både fra et kodemæssigt perspektiv - men ligeså meget på at forstå forretningsproblemerne det skal løse - og se hvordan redaktørerne bruger sitet.

Den anden dag går ofte med at diskutere mulige forbedringer, foreslå løsninger - både i arbejdsgang men også tekniske. Som regel er der flere problemer vi endda kan løse på stedet ved simpel konfiguration eller redaktørstræning. Endelig levere vi som regel også en rapport om de problemer vi har identificeret, løsninger vi foreslår og hvad vi mener næste trin skal være.

Kunne sådan en workshop være noget for jer? Kontakt os via nedenstående formular og lad os aftale et tidspunkt!

Få et godt tilbud

For at følge GDPR reglerne skal du her give et tilsagn til at vi må gemme de informationer du har udfyldt. Vi gemmer dem i max 90 dage og kun til vores eget brug.

Jeg giver hermed tilladelse til at dette websted må gemme de data jeg har udfyldt i ovenstående formular.