NTI

NTI x CodeArt: Elegant samarbejde med dag-til-dag-løsninger

NTI begyndte samarbejdet med CodeArt, da de søgte en, der var mere med på holdet til at løse de daglige udfordringer i deres online tilstedeværelse. Med CodeArt med på sidelinjen, har de fået en ekstra spiller på teamet, som engagerer sig og hurtigt løser de problemer, der opstår.

”Vi ledte efter en sparringspartner, der engagerede sig mere, og hvor der var en større fornemmelse af dag-til-dag-løsninger”, fortæller Henriette Tamasauskas, der er Chief Marketing Officer hos NTI.

NTI er en markedsførende virksomhed inden for digitale løsninger målrettet byggebranchen og industriens design og konstruktionsprocesser. De er afhængige af at kunne tilpasse deres digitale løsninger hurtigt for at gøre alle medarbejdere og kunder tilfredse. Derfor var de på udkig efter en samarbejdspartner, der kunne levere netop det.

Derfor lytter Henriette intenst, da hun ved et tilfælde sidder ved siden af Allan Thraen fra CodeArt til et uformelt Episerver-event. Han fortæller om, hvad CodeArt kan tilbyde inden for Episerver-løsninger, og det bliver starten på samarbejdet mellem NTI og CodeArt.

Kort vej fra tanke til handling

Da CodeArt træder til, er der fokus på at få ændret mange af de mindre ting, der er brug for. Det er vigtigt, at der er kort vej fra tanke til handling, så hverdagen kører så let som muligt, og det er netop det CodeArt kan levere.

”Det hele er meget elegant. Samarbejdet med CodeArt er fleksibelt og agilt, og vi har fået en aktiv sparringspartner, som vi kan spille bold med, og som kommer med mange forskellige løsninger og forklarer, hvilke fordele der er ved de forskellige”, fortæller Johan Schlüter, der er webmaster for NTI og derfor ofte sidder med mange af de daglige ting omkring deres digitale løsninger.

Når de hurtigt kan få lavet ændringer på websitet, bliver deres kollegaer hos NTI, der sidder i både Norge, Sverige, Island, Holland og Tyskland, glade og får mulighed for at gøre deres del af arbejdet ordentligt.

”Når vi kan levere hurtigere løsninger, så bliver de glade ude omkring i landene. Det gør hverdagen nemmere”, understreger Johan.

En udvidelse af holdet

Friheden i at kunne få ændret selv små ting på en dag-til-dag-basis er blot en af de helt store fordele, NTI har oplevet efter at have startet samarbejde med CodeArt.

”Det føles, som om vi nu har en deltidsmedarbejder ansat, som bare ikke sidder hos os”, fortæller Henriette og fortsætter: ”CodeArt er med på holdet og engagerer sig og tager ansvar. Jeg har ofte følelsen af, at der bliver ryddet særlig plads til os, hvis vi pludselig har brug for en opdatering eller ændring”.

Fremfor før at have en ekstern virksomhed, der føltes langt væk fra hverdagen, har NTI nu oplevelsen af, at de har en ekstern partner, der er helt på deres side og engagerer sig lige så meget som en ansat.

”Allan fra CodeArt er god til brandslukning og træder til med kort varsel. Det giver helt klart en følelse af, at han er et ekstra led i vores team”, siger Johan og fortsætter” Vi bruger også Allan som sparringspartner i forbindelse med vores samarbejde med et stort e-commerce udviklingshus, hvor Allan bidrager med input til de tekniske løsninger”.

NTI har abonneret på to dage om måneder, og tiden bliver brugt på at opdatere websitet samt at rådgive og vejlede i de mest optimale løsninger. CodeArt hjælper både med at lave forbedringer i design og funktionalitet samt tilføje plugins og værktøjer til redaktører, rådgive omkring personalisering og opgradering samt optimering af kodebasen.

Allan Thraen

Founder and CEO. Software Architect. Developer. Optimizely Expert, OMVP.
Get acquainted