Syddansk Innovation

Fra et hacket wordpress-site til en overskuelig Umbraco-platform.

Fra et hacket wordpress-site til en overskuelig Umbraco-platform.

Da Syddansk Innovation pludselig stod med et hacket site, skulle der handles hurtigt for at få det hele til at fungere igen. CodeArt hjalp med at få overblik over processen, få sitet op at køre igen og få skiftet til en mere overskuelig og brugervenlig platform. 

Hos Syddansk Innovation, der arbejder med iværksætteri inden for videns- og teknikbaserede områder, stod de pludselig med en kæmpe udfordring, da deres Wordpress-hjemmeside blev hacket. Hjemmesiden var over årene blevet temmelig uoverskuelig, da fere forskellige parter havde arbejdet på det, og det var ikke blevet opdateret korrekt.

”Det var svært at navigere i det hele, og vi skulle bruge nogen, vi kunne stole på, og som kunne reagere hurtigt og få overblikket. Derfor fik vi fat i CodeArt”, fortæller administrerende direktør for Syddansk Innovation, Helge Holm-Larsen.

CodeArt gik først og fremmest ind og hjalp med at få fat i kildekoden fra det gamle site og få skabt en ny platform, så virksomheden igen havde en online tilstedeværelse. Herefter skulle sitet fremtidssikres, og det blev derfor skabt på en Umbraco-platform for at gøre det mere stabilt, sikkert og brugervenligt.

”CodeArt formåede både at tage sig af det tekniske med at få sitet op at køre, men også det kommunikative med at få alle involverede partnere til at samarbejde fx den tidligere hosting-udbyder. CodeArt er teknisk kvalificeret og god til at indgå i en dialog”, fortæller Helge Holm-Larsen.

Enkelt og overskueligt

Udover at Syddansk Innovations hjemmeside var blevet hacket, så matchede den heller ikke længere virksomhedens behov. CodeArt hjalp først med rådgivning og herefter med implementeringen af den nye hjemmeside i Umbraco.

”Vi har fået et mere enkelt og overskueligt site, som vi selv kan redigere i. Det er simpelt, passer til vores behov og loader hurtigere. Det gør overordnet set vores web-liv lettere i forhold til tidligere”, fortæller Helge Holm-Larsen om deres nye løsning.

Ved at have et enkelt site, der gør det som virksomheden har brug for, så bliver det også mere overskueligt at skulle tænke ud i fremtiden. ”Vi har fået blod på tanden i forhold til at skulle opdatere indhold og vedligeholde sitet”, siger Helge Holm-Larsen.

Intuitiv forståelse af vores behov

En af de ting, CodeArt lægger stor vægt på, er at være til stede og levere en service af høj kvalitet, der passer til kundens behov. Det er også det, Syddansk Innovation oplevede, da de pludselig stod med en hjemmeside, der ikke virkede.

”Jeg har følt mig meget kompetent vejledt hele vejen igennem, og CodeArt har haft en god intuitiv forståelse af vores behov og skabt en løsning ud fra det. Vi blev ikke solgt løsninger, vi ikke havde brug for, og vi følte os i gode hænder hele vejen igennem forløbet”.

Alle virksomheders behov er forskellige, og det er vigtigt for CodeArt altid at finde en løsning, der matcher virksomhedens unikke behov. Der kan være store fordele i at vælge et Umbraco-site frem for en Wordpress-løsning, og i dette tilfælde var med til at skabe en mere sikker, stabil og overskuelig løsning.

”Vi har slukket for alt knopskydning, og har fået et stabilt og overskueligt site i Umbraco, hvilket vi  ikke selv var kommet frem til. Og det hele har været til en fornuftig pris”, afslutter Helge Holm-Larsen om resultatet af samarbejdet med CodeArt.

Allan Thraen

Founder and CEO. Software Architect. Developer. Optimizely Expert, OMVP.
Get acquainted